Go Belgium Go 2020

Go Belgium Go 2020

 

 
Belgium Arise
Zaterdag 1 februari 2020
deuren open: 09.00uur - 10:00 - 17:30

locatie: Emmanuel Haacht
Spreker: Loren Cunningham

1 februari 2020 mogen we Loren Cunningham verwelkomen als spreker op de 4de Go Belgium Go conferentie, met dit jaar als thema: ‘Belgium Arise, - België sta op -’.

Voor zij die Loren Cunningham nog niet kennen of even nood hebben aan een "Wie is dat ook alweer?"…

Loren Cunningham is de oprichter van Jeugd met een Opdracht (Youth With A Mission). Op 20-jarige leeftijd ontving hij een bijzondere visie van God. Hij zag een wereldkaart, met golven die aan land kwamen en steeds groter werden. Deze golven veranderden in jonge mensen die de continenten overspoelden met het evangelie van Jezus Christus.

4 jaar later richtte Loren, samen met zijn vrouw Darlene, Youth With A Mission op. In 2020 bestaat deze organisatie, die zichzelf liever een ‘beweging’ noemt, 60 jaar en telt ondertussen minstens 18.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 175 landen! Loren ziet wereldwijd wat hij noemt ‘a tidal wave rising’. Op 84-jarige leeftijd reist deze gepassioneerde man nog steeds jaarlijks naar 30 à 40 landen. Hij heeft naar eigen zeggen geen bucket list, maar een mountain list!

Loren Cunningham heeft met meer dan 60 jaar ervaring op het zendingsveld écht wel een verhaal te vertellen dat jong en oud kan boeien en aansporen om op te staan en te schijnen voor Jezus! Belgium Arise!

Benieuwd naar zijn boodschap? Laat deze unieke kans niet aan jou voorbij gaan! Het aantal plaatsen is beperkt!

Programma 

Locatie: Christengemeente Emmanuel
Markt 10 - 3150 Haacht

8 uur: Hebt u een bevestiging ontvangen als standhouder? Vanaf 8:00 uur kunt u binnen om uw stand in gereedheid te brengen.

9 uur: Deuren open voor allen die stands willen bezoeken, een tijd in gebed willen doorbrengen of al wat kennis willen maken met andere ‘vroege vogels’.

Tracht aub voor 9.45 uur aan te komen zodat we allen (ook de organisatoren) optimaal kunnen deelnemen en genieten van het gehele programma.

10.00 - 12.30 uur: Lofprijs, liefdesoffer en boodschap door Loren Cunningham

12.30 - 14.30 uur: Lunchpauze / ontmoeting / workshops

• Belegde broodjes zullen beschikbaar zijn, het aantal dat u wenst te nuttigen dient opgegeven te worden bij de registratie email. Een financiële bijdrage voor uw lunch kan u geven tijdens de collecte / het liefdesoffer. Richtprijs is 5 Euro voor 2 broodjes plus soep.

• We hebben een ruime lunchpauze, omdat we zullen eten in verschillende shifts. Dit geeft ons ook extra tijd om kwaliteitsontmoetingen op te bouwen, info in te winnen aan de stands en/of een korte workshop bij te wonen (meer info daarover op de dag zelf).

14.30 - 16.30: Lofprijs en boodschap door Loren Cunningham

16.30 - 17.00 uur: Gebed voor zending, evangelisatie en hulpverlening in binnen- en buitenland

17.00 - 17.30 uur: Afsluit conferentie

Gelieve uitsluitend in te schrijven indien u de ganse dag aanwezig kunt zijn. 

 

 

 

        

Inschrijven kan door hier te klikken  <<<   Gelieve uitsluitend in te schrijven indien u de ganse dag aanwezig kunt zijn.